Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88i49ř11í 46A29l46e19x62a

10. 1. 2019 19:12

Ubohé, jako vždy.:-/

5 8
možnosti

Ubohé hodnocení vypadá trochu jinak že.

3 5
možnosti

J75i65r85i 27T44i77c82h49y

10. 1. 2019 17:32

V USA uz dva roky tlucou levicaci do Trumpa, ze jaksi spolupracoval s ruskou propagandou. Stale nic nenasli. Nevadi jim cinska propaganda, muslimska propaganda, a to nejhorsi, propaganda levicackych uchylkaru v cele s CNN, Washington Post and New York Times

7 1
možnosti

"Jeden náš generál trpí strachem před ruskou hrozbou..."

Kterýpak mistr to asi je. ;-D

5 2
možnosti

...ten nejlepší, tlačenkový Rozsíval...:-)

3 4
možnosti

"O tom jak nás Rusko napadne jsem se ostatně i já zamyslil v příspěvku „Jakou je Rusko pro nás hrozbou (podle Savčenkové)?“ v lednu 1917".

Tato věta o vás mnohé vypovídá. Ti hloupější vám možná uvěří, že jste psal blogy již před 102 lety, avšak raději ani nechtějte vědět, co si o vás myslí ti chytřejší ...

3 3
možnosti

Promiňte, prosím, ale dal, než do 4. odstavce, to fakt už nešlo číst. A to jsem hodně trpělivej.

7 5
možnosti

Jak ma prostacek v sobe vybudovat nenavist proti Rusku? Pta se pan Komarek, rekl bych, ze je to nanejvys hloupa otazka. Nejnazornejsi priklad muze pan Komarek videt u ruskych sousedu, zejmena v Polsku a zde mate odpoved pane Komarku: ctvero deleni Polska (Rusko-Nemecko), Ostrolenka, Katin. Finum uloupena uzemi v agresivni valce v zime 1939-40 nikdy nenavracena, atd. Rusi si nenavist proti sobe, po dlouha leta budovali sami. Duveru ztratite lehce, jeji znovuvybudovani pretezko.

Zkuste odpovedet na tuto otazku: Jak ma Nemec, nebo Francouz, nebo kdokoliv vybudovat v sobe duveru v Rusko? Po zkusenosti kolonialni valky v Cecne, po ruskem prepadeni Gruzie, po ruskem prepadeni Ukrajiny a pokracovani hybridni valky. Obe prepadeni byla loupezna, napadene zeme byly oloupeny o casti sveho uzemi. Jak v sobe vybudovat duveru v soucasne Rusko? S Putinem v cele? Gorby seo to snazil, bohuzel marne, sami Rusove si ho odstranili.

7 0
možnosti
Foto

No ale to Polsko si Rusko nedělilo samo.

Proč bychom měli mít důvěru k jakémukoliv státu, tedy instituce založené na násilí. Státy nemají přátelé, mají toliko zájmy. Je na nás, s jak tím proplujeme.

3 3
možnosti

Jiste panme KOmarku, i ARD a ZD vysilaji dila ruskych klasiku ci reportaze z Ruska. Co se vam na tom nelibi?

Jestli to nevite, tak Arte je spolecny francouzsko - nemecky kukturni Kanal.

3 2
možnosti
Foto

a pak, že se stářím přichází moudrost

12 7
možnosti

Národ je tak velký jak si váží svých mrtvých. Arabské přísloví.

2 0
možnosti

:-).....Pane Komárku, moc asi pochválen nebudete, jak je vidět z prvních příspěvků, ale napsal jste to výborně. Oceňuji Vaši práci všechno dokladovat.

Zítra očekávám blog od našeho "renomovaného" spisovatele a novináře JZ, který Vám vyvrátí ty Vaše mýty.

Prostě....Putin už je na nás nachystán, aby sem vtrhl a zabral nás jako Krym. Ani referendum pod hlavněmi samopalů nedopustí! Bylo by to zbytečné, nám stačí, že nás komanduje nelítostně EU. Bylo by to z louže pod okap ! R^R^R^!!

8 12
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 28,10
  • Průměrná čtenost 1567x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik