Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Poslanci se rozhodli poctít návštěvu americku vlajkou, no a co? Když to autorovi vadí, až si doma či před domem na zahrádce vyvěsí ruskou nebo čínskou nebo sovětskou. Máme demokracii. Až tu bude diktatura, už budete vyvěšovat jen to, co dostanete nařízeno.

6 0
možnosti
Foto

,,Amíka" do parlamentu pozval jeho předseda, a on pozvání přijal. A pochopitelně rád. Vlajky k tomu pochopitelně patřili. Jinak zde onen ,,amík" byl toliko ,,jaksi soukromě", ovšem nikoli ,,bezdůvodně";-)

2 0
možnosti
Foto

Americkou vlajku jsem si za komunismu potajnu schovával ve škříňce a teď jsem rád, že ji mohu beze strachu klidně ukazovat veřejně. A rád to i kdykoliv udělám. A nějací Komárkovští lokajové Moskvy ať si trhnou nohou.

12 0
možnosti
Foto

Další ,,hrdina" ex post;-DR^

3 7
možnosti
Foto

;-) Těmi lokaji jste to zazdilRv A nelze srovnávat historii se současností, ač to kde kdo, a rád dělá, atˇ z kteréhokoli ,,spektra"Rv Věk není zásluha. Málokdo dnes pamatuje, natož zažil ono ,,hej bába ryba, jes maj bejby nau". Či pokřikování kovaných kom, ,,žvýkáte jak američtí páskové";-) Že je mnohé obdobné i dnes, jen v opačném gardu, to je ovšem pravdou. A mnozí současní ,,uvědomělý" si s oněmi byvšími vskutku nezadají;-)

1 4
možnosti
JL

Kdyby se choval český stát k USA lokajsky - posklouchal by americké příkazy co se týče vojenských misí - posílali bychom bojové jednotky v hojném počtu, zbrojili a nakupovali en americké zbraně atd atd. Ne, máme docela slušnou nezávislost, dokonce na Hradě sedí cosi co připomíná agenty GRU.

5 0
možnosti
Foto

Ono se k tomu lokajství nezapojilo, tuším 12 zemí Evropy.

Namátkou: Slovensko, Rakousko, Portugalsko, Bulharsko, Belgie, Slovinsko, Srbsko, Řecko, Irsko...

1 4
možnosti
Foto

Predpokladam, ze ta ruda vlajka, pod kterou jste se v padesatych letech za zpevu te pisne valel vy, tak ta vam vyhovovala. Ale to jste nebyli lokaji, nybrz soudruzi, ze. Ale dockejte casu, vy a vam podobni to tady dotahnou tak daleko, ze ta ruda tady za chvili zase bude!

11 1
možnosti
Foto

nemalujte čerta na zeď

5 0
možnosti
VS

Ozval se lokaj - ale asi o tom neví;-)

7 1
možnosti
Foto

Tak se neozývejte, když o tom ještě nevíte

1 7
možnosti
Foto

ten "jakýsi amerikánec" byl třetí nejvyšší představitel USA.

Když k nám do firmy přijel zahraniční zákazník, tak se vyvěšovala vlajka jeho státu.

To je totiž slušnost, pokud to nevíte.

11 0
možnosti
Foto

To je více než logické. Nakonec, i zde šlo, resp. i jde i o potenciál. zakázky. Např. v Polsku byly završeny i návštěvou D.T.R^ Nejsme sice Polsko, to má větší strategic. význam, ovšem např. helikoptéry pro naší armádu jsou OPRAVDU potřebné. A ty z US by byly pro naší armádu opravdu vyhovující R^

1 1
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 28,13
  • Průměrná čtenost 1567x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik