Diskuse

Směřuje Islámská Republika Německo do středověku?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Řekne-li se v ČR Kurd, budí to pozitivno: utiskovaný národ bez vlastního státu a ještě bojuje (včetně žen) proti IS. Případ od případu je i jejich vztah k ženám v současnosti o něco lepší, ale pořád to jsou muslimové a zůstává jen fiktivní otázkou, jak by jejich samostatný stát vypadal.

4 0
možnosti
ZB

To je hloupé,to se bude líbit...jako "statečný disident,který odhaluje pravdu" si opravdu připadat nemusíte,i nás se o tom kriminálním případu všude psalo.Pokud máte problém exhibovat svou neinformovanost,je to pouze Váš problém...

3 3
možnosti
DB

nevíte náhodou úroveň vzdělání těch dvou a jejich rodičů?...většinou je toto způsobeno menším IQ a nižším vzděláním.....plus ovšem původní kultura...ale pokud se nepletu i u nás jsme měli případ kdy jistá skupinka lidí usekávala lidem v hospodě ruce mačetami, a jednoho človíčka, který v nějaké jiné restauraci obtěžoval ženy a tak podobně....a určitě také neměli vysoké ani IQ ani vzdělání....

0 2
možnosti
JS

Jenže ta událost, kterou popsal autor ve svém článku, není bohužel nějakým ojedinělým výstřelkem. Například na ČT24 se nachází reportáž pod názvem "Vraždy ze cti jsou v Německu celkem běžné" a kromě jiného je tam uvedeno, že "Spokový kriminální úřad vede jen za loňský rok (2009) devětadvacet takzvaných vražd ze cti". Zde je odkaz:

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1341657-vrazdy-ze-cti-jsou-v-nemecku-celkem-bezne

Ano, je to stará zpráva. Jenže od té doby se situace dramaticky zhoršila. Ve skutečnosti policie eviduje každý rok jen v Německu kolem sto padesáti vražd ze cti a tisíce událostí, při kterých naštěstí vražda nebyla dokonána a došlo "jen" k poškození zdraví napadené osoby. Odhad policie je však strašlivý. Policisté si totiž uvědomují, že do islámských komunit vpodstatě není možné proniknout a zločiny odhalit, ale předpokládá se, že se tam každoročně odehrávají stovky vražd, které policie nikdy neodhalí a desetitisíce lidí je vystaveno takovému násilí, jaké bychom v Evropě neočekávali. Jen v Británii je každoročně nelegálně obřezáno kolem pěti tisíc dívek. Ačkoli je tato praxe pořád ještě trestná, bezpečnostní složky už ženskou obřízku nestíhají a netrestají. Jen podle zdravotních karet se ví, že k obřízce došlo.

Když odbočím, tak jen v takzvaném uprchlickém táboře v Calais ve Francii proběhlo za dobu jeho existence osmdesát vražd, které se odehrály mezi přibližně sedmi tisíci osobami. To je katastrofální statistika. Psychologové to vysvětlují tak, že uprchlíci se skládají především z takzvaných "vysoce asertivních osob", což přeloženo do normální češtiny znamená, že jde většinou o lidi, kteří jsou schopni všeho a na nějakém tom životě jim nezáleží (včetně toho svého života). Tento přístup k životu bohužel vyvěrá z islámu. Právě proto je islámský svět tak prosycen násilím a "nedialogovým" řešením nespočtu situací jak v rámci rodin, tak v celé společnosti.

8 0
možnosti
Foto

z toho je možné soudit, že vývoj se nedá přeskočit. Od mala žijí v civilizované zemi a na hlas genů to očividně vliv nemá. To samé platí i o našich spoluobčanech. Na kočovných vozech se vyhýbali vývoji, především školám a zaměstnáním a dnes jim to chybí a jen bláhoví si mohou myslet, že jim pomůže nějaký program.

6 1
možnosti
ZB

A co jim pomuže,než nějaký vzdělávací a podpurný program na získání vzdělání?Plyn nebo Vaše řečí o ničem...?

1 6
možnosti
DV

D54a60v94i26d 88V83l68k

25. 11. 2016 13:48

Už ten titulek je dostatečně populisticko-hloupý.Rv

4 7
možnosti
VK

Patrik Juda nebude rád, že mu přebíráte islámskou černou kroniku.;-D

4 5
možnosti
DV

D72a67v88i60d 42V56l69k

25. 11. 2016 13:47

Václave Vy jste absolutně udeřil hřebíček na hlavičku. Když ono se na tom klukům tak krásně sbírá Karma. Dokonce se na Idnesu uvažuje, že se zřídí nová kategorie, něco jak je VIP bloger, tak bude BIG Karmič

1 4
možnosti