Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste určitě taky četl Odvážnou školačku. Dodnes si pamatuji, jak dívky, ztracené v lese, volaly: "Dráty, ukažte nám cestu, doveďte nás zpátky k městu!":-)

0 0
možnosti
Foto

Ze strany rodičů to nebyl zrovna šťastný nápad hrát s dětmi stopovací hru v neznámém prostředí v rozsáhlých lesích navíc ještě v zemi, kde se mluví cizím jazykem.

0 0
možnosti
VV

Zda stastny ci nestastny nevim, ale hrat ji v mestskem parku par metru od domaova mi nedava smysl. Sice se musim ptat zda ti rodice vedeli do ceho jdou.

Domnivam se, ze se ubytovali nekde ve Waldmünchen, a ono to v tom okoli vubec divoce nevypada.

0 0
možnosti
JK

J38a80n 36K40a46r95a83s91e55k

15. 10. 2021 21:08

ja byl take na vojne. Ale u zvlastni roty, ktera mela na starosti obcany vesmes cikanskeho puvodu. Asi jsem byl podradny vojak a pro vlast jsem malo udelal - ostatni byli u radaru a transportovali tajne spisy a tak. No jo, kazdej nemuze byt James Bond.

0 0
možnosti
Foto

Je samozřejmě skvělé, že se holčička našla. Nikdy bych nechtěla zažít to, co museli zažít její rodiče. Já si ale v té souvislosti říkám jinou věc. Vím, že se musí vyzkoušet všechno, ale už někdy našel někoho vrtulník s termovizí?

0 0
možnosti
Foto

zkuste si dát do Google

vrtulnik termovize nasel

;-)

0 0
možnosti
VV

Jinak bych rekl ze jak se rika prisel s krizkem po funuse.

Devce se stastne naslo, i z nemocnice je doma a uz bylo i navrzeno aby Bundespräsident vyznamenal vsech 1400 zachranaru z obou stran. Ja osobne bych navrhoval vyznamenat i tu divku za statecnost

3 0
možnosti
JM

J50o73s19e49f 88M67i27k11e41l

15. 10. 2021 20:24

A v čem ta její statečnost měla spočívat?8-o

0 0
možnosti
TR

Je dobře, že iDNES blogaři jsou odborníci ve všech oblastech. Škoda, že umějí jen z pohodlí domova psát hlouposti jak jsou všichni ostatní neschopní a oni by to dělali lépe.

2 3
možnosti
Foto

J85a64n 81Š18i47k

15. 10. 2021 13:28

Kdysi předávno, v roce 1974, běžel v kinech film Zázraky se dějí a byl o mladé dívce, která přežila havárii dopravního letadla v amazonské džungli. Bylo to ještě více neuvěřitelné, než příběh této holčičky. Na jiné scénáře, např., že by někdo dítě držel den někde ve sklepě, nechci raději ani pomyslet. Vzhledem k tomu, jak se dokáže spekulovat o naprostých pitomostech, bych se však vůbec nedivil, kdyby se objevily další články s podobnými "konspirančními" verzemi. Hezký den

0 0
možnosti
PK

Tak jistě jsou "horší" případy, ale co kdyby to byla Vaše dcerka či vnučka, dvě noci pryč ...

1 0
možnosti
JL

Taky mě to zaujalo, že ji nemohli najít. byla pár kilometrů od nějakého městečka. Ale poněkud to vysvětluje dnešní informace, v níž hajný říká, že byl od ní se dvěma dělníky, kteří tam pracovali, čili asi dělali kravál s pilami, a že je divné, že nešla k nim sama. Jenomže vyznej se v dětské duši, třeba jí rodiče řekli, ať se Čechům vyhýbá, že jsou to zlí lidi, a je to...holčička se schovávala a čekala, až pro ni táta s mámou přijdou. To mi docela odpovídá dětské mysli. Dospělý člověk si automaticky myslí, že dítě uvažuje jako on, ale to je nesmysl. Mimochodem viděl jsem video z USA - tam se ztratilo mnohem menší dítě v lesích a kupodivu taky přežilo, bez potíží - byly mu asi 4 roky, a to už nemyslí racionálně vůbec, Řídí se jen instinktem.

4 0
možnosti
JL

Tady je třeba případ 3letého kluka, který se ztratil na 3 dny. https://www.youtube.com/watch?v=7Or8cZruN88

0 0
možnosti
VV

Vasim priznanim ze jste tam u PS slouzil jsem pochopil mnohe co zde pisete. Jen bych podotkl, ze se opravdu, ale opravdu nepise roj 1960, ale 2021.

Ja prdpokladam, ze to spolecne Cesko-Nemecke veleni udelalo to nejlepsi co mohlo a diky tomu take to devce bylo celkem v poradku nalezeno.

Docela dobre si dovedu predstavit, jak by s nim zachazeli ti velitele v Zelenych cepicich.

Porad si jeste pamatuji ten rozstrileny autobus.

4 4
možnosti
PK

Stejně jako panu Libeňskému je mi to celé divné. Původně psali, asi omylem, že jí našli u České Kubice ale "Kubice" to nebyla. Koukal jsem na mapu a byly to "jen" cca 3 km.

Váš poitický výklad je ale opravdu přitažený za vlasy. Myslím si, že i "my komunisté" bychom v tomto případě dělali maximum pro záchranu. Také jsme potřebovali P.R., i kdyby naše úmysly nebyly čisté. Což v tomto případě nepředpokládám.

1 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 28,13
  • Průměrná čtenost 1567x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik