Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velice zajímavý a výborně vyargumentovaný článek.

Karma R^

Pokud bychom pro počet obětí západní "demokracie" použili stejná měřítka jako používají komunistobijci, tak západní "demokracie" s převahou zvítězí.

Je dobře, že jste připomněl bengálský hladomor. Já zase připomínám 10 milionu mrtvých v Belgickém Kongu za vlády císaře Leopolda II.

1 0
možnosti

O47t91a 58K82i23n10c

9. 11. 2017 0:40

Zapomněl jste uvést, kolik otroků bylo zavražděno ve starověku.

1 0
možnosti

O87t75a 75K98i88n52c

8. 11. 2017 18:34

Bilance vlád komunistů:

Číselná bilance obětí v celosvětovém rozsahu, kterou zde předkládáme, představuje pouze minimální přibližné počty a ukazuje na závažnost této otázky.

Čína: 65 milionů mrtvých, Sovětský svaz: 20 milionů mrtvých, Kambodža: 2 miliony mrtvých, Severní Korea: 2 miliony mrtvých, Afrika: 1,7 milionů mrtvých,Afganistán: 1,5 milionů mrtvých, Vietnam: 1 milion mrtvých, východní Evropa: 1 milion mrtvých,

Latinská Amerika: 150 000 mrtvých

Svět: 94 350 000 mrtvých.

ČESKOSLOVENSKÁ REPUBLIKA

Bilanci těchto politických represí není možné určit zcela přesně. Komunistická moc dbala na to, aby zametla co nejvíce stop. Údaje, které uvádíme, jsou na spodním okraji číselné hranice.

Popraveno z politických důvodů cca. 280 osob, zastřeleno na hranicích cca. 374 osob, zemřelo ve vězeních a lágrech cca. 4500 – 7000 osob, z politických důvodů odsouzeno v ČSR cca. 250 000 osob, emigrovalo cca. 200 000 – 300 000 osob

Zdroj: Černá kniha komunismu.

4 0
možnosti
Foto

No je otázkou, zda lze mluvit o bilanci vlád komunistů, podle jednoho sovětského novináře, který přeběhl k nacistům, šlo o kapitalismus na nejvyšším stupni svého rozvoje. Takže pozor abyste si nestřílel do vlastní branky.

2 0
možnosti

Jdete na to moc globálně - pojďme domů ! : :-)

Emil Zátopek - Lokomotiva - "Když nemůžeš - tak přidej" ! ...Po okupaci 1968, vyhozen z armády jej nikde nesměli zaměstnat, místo našel až u podniku Stavební geologie, takže šest let jezdil a hloubil studny. S kolegy přespával v maringotce ...(Zahraniční novináři čuměli) ! ...

gen. Zdeněk Škarvada - "Nikdy se nevzdávej" !. Z politických důvodů v rámci další vlny poúnorových čistek v armádě přeložen do zálohy a degradován. Mohl zastávat jen podřadné práce. Byl vyhoštěn z bytu. Pracoval nejprve u pozemních staveb ... [>-] (Dnes oslavován v OV Porubě) ... Nechme Bengálii a válkychtivost USA preziudenbtů - to je jasné ... Chvála, u nás mírostrůjci, klid a pokrok ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Co myslíte, mohl snad soudruh podplukovník zůstat v armádě, pokud podepsal 2000 slov, v souladu se svým svědomím?

Vždyť 2000 slov vyhrožovalo vyhazovem všem jeho šéfům, pokud se nepostaví do čela obrodného procesu.

1 2
možnosti
Foto

Vzhledem k Vašemu věku to nebudu komentovat. Rv

5 4
možnosti
Foto

Na mladšího si troufnete, že ano.

Ale až na ten zbytečný výpad proti vysedávání Horákové na velvyslanectvích západních států, což je v každém případě nepřesná a neúplná informace, si bych dovolil tento blog podepsat.

Takže se od tohoto momentu se můžete začít strefovat do mě. Rád posloužím autorovi jako štít.

2 2
možnosti
Foto

ProPřírodu, to je slátanina.

Skoro mi to samo napsalo, že bolševická..... ale to bych já teda rozhodně napsat nemohl, vždyť přece autor je inženýr, to nemůže být žádný blbec, že?

13 1
možnosti
Foto

To mi připomnělo vtip:

"Může být analfabet členem Akademie věd?

Může, ale nikoliv členem dopisujícím."

Měli jsem v ročníku na ČVUT jednoho, který by neměl šanci ani projít prvním semestrem. I vstoupil do KSČ, nastudoval marx-leninismus, a hle, jak mu to pak šlo.

Aneb, jak říkávala babička: má to pámbů divnou čeládku.

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS