Diskuse

Zabránit afrikanisaci a islamisaci naší země – první krůček k naší svobodě.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Komárek, nevím jaké zdroje sledujete, ale pokud se někdo jiný dívá na naše zpravodajství TV Nova, Prima, Barandov, odebírá Blesk, Šíp a podobná zvěrstva, na i-netu PL, Hájkoviny a třídí si tím informace o naší zemi, musí být rovněž tím svinstvem co se zde děje neskonale zklamán a vyděšen.

Ale to není naše krásná zem a taková není Evropa!

Vyjeďte se podívat do zahraničí. Sám jsem se včera vrátil z Konstanz a z Frankfurtu n M., Chystám se do Luzernu, Berlína, Cortiny, Vídně atd. Všude je krásně a všechno to Bububu se jen dobře prodává a straší malé lidi.

Vy chcete vystoupit z EU a zadrátovat hranice? To už tady bylo a jak bídně to dopadlo.

3 0
možnosti
Foto

Praha je ale nejkrásnější. Ovšem, bez EU by ji asi bylo lépe.

2 1
možnosti

Paní Pilloni uvádí, jak je tento "svět" pružný a rychle reaguje - na lodích je najednou více žen a dětí, které nelze vyhostit (podle platných úmluv). Stávající úmluvy byly dělány na občasnou migraci a také pomáhaly rozkladu "tábora míru a socialismu". Nepočítaly ale s pohybem milionů a více.

7 0
možnosti

Jo. Vy nemít paní Pilloni....!!;-D

1 2
možnosti

Na to aby se zamezil prival z Afriky a Stred. Vychodu je uz pozde. Ceskou Republiku nemuze zachranit ani naprosto nepravdepodobny utek z EU. To je jako protrzena hraz. Od politiku nelze cekat vubec zadnou akc. Jedine reseni jak i zachranit sebe a sve deti je zmizet, pokud je jeste cas. Evropane jsou dnes v roli zidu pred nastupem Hitlera k moci. Je to otazka nekolika let. Vzpomente si, jak vypadala Evropa pred peti lety. Tehdy vypravet nekomu to, co se deje dnes by vypadalo jako silenstvi.

4 0
možnosti

Nic proti, ale kam doporučujete? Dříve to bylo Německo, Švýcarsko, Británie, USA, Kanada. Austrálie se snaží vzdorovat, ale ...

0 0
možnosti

Hanibal už je v Římě.

2 0
možnosti

Paní Jara to vidí jinak :-(

4 0
možnosti

A jak to vidi jista cast 'ulice'?

Jeste jsou tady 'jiste byvale zeme' plus Rakousko. Kdyz Polaci neco malo prekousnou tak s rozumnymi a kutivovanymi (nemultikulturnimi) pristehovalci ze zapadu Evropy, s Ruskem v zadech(po boku) a se vzdalenou Cinou se tomu da ubranit. Za cenu posunuti civilizace na vychod nejen uzeme. To se da zaplatit.

2 0
možnosti

Skvělý článeček. Je nutné se proti tomu stále znovu vymezovat, stále je mezi námi spousta troupů, kteří se ostentativně snaží "zůstat nad věcí". I tady se jich dá napočítat snad i do desítky.

9 2
možnosti

Mě by afrikanizace nevadila- tedy pokud by byla provedena kmenem Afrikánců.

1 0
možnosti