Diskuse

Jakou je Rusko pro nás hrozbou (podle Savčenkové)?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo ví, jestli si takové otázky kladli na Ukrajině před několika lety ...

2 1
možnosti

Rusko války nezačíná. Války začínají Němci a Američané.

Rusko války končí.

3 2
možnosti

Rusko začalo druhou světovou válku společným rusko-německým útokem na Polsko. Rusko dále začalo třeba válku v Afghánistánu.

2 1
možnosti

:-)....Pane autore souhlas ! K tomu posledním vtipu......! Měl jsem spolupracovníka, který protože žil ve SLezsku museli rodiče podepsat t, zv. volksliste, možná to nepíšu správně, ale důležité bylo, že bojovali v německé armádě.

Padl do zajetí a vrátil se až v r. 1948, budoval v Moskvě metro !

Nevím co se v současném světě děje, ale po tom Rusku jedou jako zběsilí. Jak jsem už několikrát psal, těm fanatickým pisálkům, kterým se jen napsáním hanlivého článku o Rusku dostaví orgasmus, kdyby těch prokletých Rusů nebylo, tak by se nikdy nenarodili, protože podle Hitlerova plánu by jejich rodiče skončili na Sibiři.

Bohužel, dnes to vypadá, že bude pokračování třetí říše, a spoustě diskutérů se to zřejmě moc líbí! R^R^R^

4 3
možnosti

To je z toho, že Rusko samo jede jako zběsilé a ohrožené země se musejí bránit. Ostatně, víte o tom, že agenti NKVD unášeli československé občany již v roce 1945 z údajně osvobozeného území Československa? Někteří se již nikdy nevrátili, protože zahynuli v Gulagu.

5 2
možnosti
Foto

Ruské jaderné rakety v Kaliningradu jsou jasným aktem agrese a mají dolet až k nám, i když to Rusové oficiálně popírají. Jako ostatně skoro vše.

5 3
možnosti
Foto

Tak mají nebo nemají? Máte TTD, pane Flaško? Ono Polsko není malé, já tam pracoval.

1 1
možnosti

V roce 1948 nás Rusko také nenapadlo přímo. Přesto jste se stali jeho závislým územím, což znamenalo pro náš národ čtyřicet let utrpení a hospodářského i morálního úpadku.

9 2
možnosti
Foto

Naprosto dobrovolně.

1 1
možnosti

Rusko nepotřebuje zajatce jako dělníky, rusák má něco lepšího – je to ráj otrokářů...

Myslíte, že otroctví je záležitostí minulosti, a dnes by se to minimálně aspoň v trochu vyspělých zemích nemělo stát? Podle skupiny Humanity United je v současnosti v Rusku zhruba milion lidí, kteří pracují za naprosto otrokářských podmínek, včetně 50 tisíc dětí, které jsou nucené nejen k práci, ale i k prostituci.

Podle studie Ministerstva zahraničí USA, která Rusko zařadila mezi nejhorší otrokářské země světa, je zde zneužívána také pracovní síla migrantů hlavně z jižních států. Například při výstavbě hal pro Zimní olympijské hry v Soči, které v Rusku proběhly v roce 2014, byly těmto pracovníkům zabaveny pasy, byli nuceni pracovat i více než 12 hodin denně a měli nárok pouze na jeden den volna měsíčně. Tomu podobná situace se opakuje i v současnosti při stavbě mostu přes Kerč na Krym.

5 0
možnosti

J58o29s70e71f 25Š76l94o81u22f

19. 1. 2017 20:18

No a úplně stejně se chovají čeští podnikatelé k ukrajinským stavebním dělníkům.

0 0
možnosti
Foto

Do 21.srpna 1968 to byl dokonce náš přítel a bratr a přesto zaútočilo to vám nestačí oni se nikdy nezmění agrese je v nich

6 2
možnosti

Díval jsem se na ČT 2, na pořad " Kuba před revoluci ". Ten scenař, kdy se dostal Batista podruhé k moci, to byla skoro přesně ta naše sametová revoluce. Tak se ptám, kdo je rozlezlý po celém světě - kdo je agresor?

2 0
možnosti

...ruská horda?:-)

4 2
možnosti

.... se teda vopakuju, ale je naproto logický, že Ivani čekaj, až v tem Pobaltí, Polsku aj v tem Finsku bude natažená polovina NATO, až se tam usadijou, pořádně vopevnijou a instalujou k boji všechny možný vojenský komplexy,- a potom !,- ..... a potom samozřejmě zaútočijou, aby jako měli co nejvíc ztrát, žejo ;-D?!?,- mohl by mi to nějakej místní generál s modrou knížkou nějak vysvětlit, nebo snad tuhle moderní taktiku a strategii využívá ve světě nějaká armáda?!?

1 1
možnosti

J88o46s82e86f 85Š18l13o63u32f

19. 1. 2017 20:32

No jedna ano. Napřed je ještě vyzbrojí a vycvičí.

0 0
možnosti