Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... ááá, tak náturou sou samozřejmě někde jinde, ekonomicky a hospodářsky též,- nic zlého jim nepřeju a nemám co závidět. Co si nyčko budou muset vyžrat pro ně bude stokrát horší než celá denacifikace !

2 0
možnosti

To je sice všechno pravda, ale na druhou stranu Francouzi, Britové, Švédové atd. se chovají vpodstatě stejně sebevražedně. A co u nás, kolik procent mají v průzkumech protiimigrační strany, ve srovnání s těmi citovanými 11% v Německu?

2 0
možnosti
VV

Zajimalo by mne, kde jste tu nemecku naturu studoval, ze o ni tak zasvecene pisete.

Odhaduju ze v ceske ucebnici dejepisu z padesatych let.

3 5
možnosti
Foto

já bych řekl, že to pana Komárka naučil sám život a naučil ho to velmi správně, takové znalosti vám nedá žádná učebnice

3 0
možnosti
JV

J85i39r96i 29V21r25a46b34e90c

20. 1. 2016 13:25

Ja bych nebral tu pusu tak na plno.Kdo si zvoli takoveho prezidenta ,nema co kecat.

Vas blog je za vsechny drobne !!RvRvRv

3 4
možnosti
SB

A co si myslíte, že bude Evropu za 50 let zajímat?

To, že Zeman vrávoral opilý u korunovačních klenotů, nebo to, že německá kancléřka dopustila, aby Evropa měla hlavu v kopru v souvislosti s přistěhovalci?

Prostě neumíte rozlišovat mezi maličkostmi a mezi věcmi dlouhodobého významu. Za 50 let budou nějaké pražské hradní skandály zcela nepodstatné, stejně jako dnes nikoho nezajímají skandály z roku 1937 a na ten rok se s odstupem času divíme jenom jako na rok, kdy se schylovalo k válce. Zato situace kolem migrantů bude považována za klíčovou událost období, které v tu dobu bude již minulostí, ale které pro nás je současností.

13 0
možnosti
OK

Je k naší škodě, že jsme ještě nevyspěli natolik, abychom rozlišovali mezi národem a osobou. Po druhé světové válce si i vědecká veřejnost kladla otázky, zda něčeho takového, čeho byli schopni Němci pod Hitlerem, jsou schopni i Američané, Francouzi atd.

A zjistilo se (jak jinak), že ono ani nezáleží na tom, zda Němci, Američané, Francouzi, Britové atd. jsou schopni podlehnout hrůzné ideologii a provádět hrůzné věci.

Zjistilo se, že více než tři čtvrtiny náhodně vybraného vzorku lidí, kteří jsou schopni stát se kolektivem, je schopno odhodit morálku a jednat krutě.

Místo německé nátury tedy raději mluvme o nějakých společenských a politických trendech v Evropě či v jednotlivých evropských zemích.

4 3
možnosti
AG

A66l82e49x 97G92r34e95g78o39r

20. 1. 2016 13:16

Je k naší škodě, že se občas nechováme stejně jak Němci, Rusové či Američané a Britové, že nejsme ochotni pro naši zemi a národ trpět, a za své zájmy a svobodu se opravdu porvat a postavit třeba i se zbraní v ruce. Sami si vládnou a rozhodovat o sobě moc neumíme a silného vůdce s jasnou vizí , který by dokázal sjednotit národ a dovést jej k lepším zítřkům, to je to co bych nám jako národu momentálně nejvíce přál.

Nátura národa je mimo jiné to, co určuje jeho místo v dějinách.

2 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 28,13
  • Průměrná čtenost 1567x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik