Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Mám to podobně, k Rusku a Rusům jsem měl neutrální až mírně negativní vztah, díky "proruské" propagandě v mainstreamových médiích mi jsou už docela sympatičtí:-)

4 4
možnosti
VR
Foto

Máte nevhodný nadpis. Jde o pro-kremelskou a pro-putinovskou propagandu. S památkami to nemá nic společného, však ony vznikly mnohem dříve.

10 5
možnosti
VV

Pravda,

ten nadpis hovori skoro o necem jinem nez clanek. Kazdopadne jsem videl na Arte spoustu zajimavych poradu o rusku, ktere by pan Petrik prohlasil za vylhane a pan Ziegler za pravdive.

Jeden z nejzajimavejsich se myslim jmenoval Z Berlina transsibirskou magistralou do Pekingu a zpet.

3 1
možnosti
SN

:-)....napsal jste to velmi pěkně, ale pochválen nebudete ! Jak se někdo zmíní o Rusku, hned je onálepkován jako Rusofil, černobílý pohled mnoha lidem zůstává. Zvlášť těm, kteří zamrzli rozumem v r. 1968 ! R^R^R^

4 2
možnosti
SN

:-)..KDo se dneska zmíní, že "arabské jaro" způsobilo zničení tisíců památek, jak "za kulturní revoluce" V Číně. Putin to nebyl! Viníkem je ten, kdo ho vyvolal a kdo nemá hlavu, jen na nošení klobouku, tak se dovtípí ! !!!!!!

4 2
možnosti
VV

Arte je vynikajici, a vsem kteri rozumi francouzsky ci nemecky, ho vrele doporucuji.

3 0
možnosti
LN

..nic ve zlém...ale...račte prominou při vašem vzdělání...můžete mi laskavě sdělit...kde jste přišel na to...že Kiew...je zpustošen...a že v roce 2013 nebyl...???

4 0
možnosti
JC

No ono toho bylo za Stalina zbouráno víc než dost. Ten šílený Gruzínec zničil Rusům, co se dalo. Od inteligence po kostely.

Ale kostely začal bourat už Lenin, hned jak se dostal k moci.

5 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 28,13
  • Průměrná čtenost 1567x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik