Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Tak prý JIM nějak hloupnu.

Dočetl jsem se zde na blogu, že Jeho Veličenstvo pan Svěrák se vyjádřilo, že „NÁM nějak hloupnou spoluobčané“. Použilo Jeho Veličenstvo Majestátního Plurálu, nebo co myslelo tím pojmem NÁM.Myslelo Jeho Veličenstvo sebe...

... nebo ten houfek pražských elitářů? Ostatně zcela náhodou jsem před lety zahlédl v JEJICH televizi agitační klip před první přímou volbou presidenta, kde pan Svěrák sehrál zřejmě nejtrapnější roli svého života, kdy poníženě podporoval Huhlu Šláfenberga. A byla to skutečně náhoda, neboť jinak už leta JEJICH televizi nesleduji. Ale platím ji, takže ten houfek elitářů nemusí mít obavy z nedostatku honorářů.

Jiný takový super-intelektuál, jakýsi pan Jáchym Topol, mne před lety označil za zakomplexovaného burana, za kterého se on stydí. On se vlastně styděl za celý národ, tedy také za mne. Přišlo mi divné, že odsud neodtáhne, vždyť ho tu nikdo nedrží.

Pokud se pan Svěrák domnívá, že by nás odchod z EU zničil, tak já mám přesvědčení zcela opačné: že nás zničí setrvání v této obskurní organisaci. A mám k tomu docela dobré důvody. Už jsem se zmiňoval, že bezmála 50 let sleduji západní zpravodajství, a už se toho nějak nemohu zbavit. A právě západní zpravodajství mne denně přesvědčuje o tom, jak už dnes probíhá zkáza (západní?) Evropy (to zdaleka nejde jen o teroristické akce). Tj. ve Francii, Anglii, Německu a v dalších zemích. Už dnes není Evropa tou Evropou, jakou byla ještě ve 20.století. A jak může Evropa dopadnout do konce tohoto století po setrvalém návozu černochů a Arabů z Afriky a Arabů z Orientu. Ve zpravodajstvích i po netu koluje dostatek informací o tom, jak už to teď v těch zemích vypadá.

I když některé informace i pobaví. Např. právě ministři vnitra spolkových zemí teď probírali, co s gangy (s tzv. Clan-kriminalitou), které ovládají celou zločineckou sféru. Měli na mysli zejména libanonské gangy, což jsou rodinné klany čítající až kolem tisíce hlav. Ty už jsou v Německu desítky let a jsou snadno k rozeznání: jezdí těmi nejluxusnějšími auty, pořádají ty nejhlučnější a nejluxusnější svatby. Občas mezi nimi vzniknou přestřelky při vyřizování účtů, atd. Stát si neví rady, co s nimi. To jsou státy ve státě, drží při sobě, nikdy nesvědčí proti sobě, atd. A jsou to nesporně šikulové.

Pro pobavení jeden příklad: Před lety, ale ne tak dávno, obdrželo Německo státním darem od Kanady zlatou minci. A nebyla to mince jen tak lecjaká. Byla vyrobena z nesmírně čistého zlata s čistotou na pět desetinných míst, tj. s čistotou 0,99999. Na líci byl plastický reliéf současné britské královny. Ta mince měla v průměru 50 cm, tlouštku asi 3 cm a vážila 100 kg. No co s takovým darem? Tak ji umístili do jednoho berlínského musea, kolem něhož vedl na úrovni 1.patra násep S-BAHN, vleklo ji vyvázanou konopnými lany na tyči několik chlapů a usadili ji na nějaký podstavec. Nijak ji nechránili, metrákový kus zlata přece nikdo jen tak neodnese. Ale asi před třemi lety mince náhle přes noc zmizela, zůstalo po ní jen otevřené okno v 1.patře, které vedlo na ten železniční násep. Po pachatelích ani stopy. Trvalo několik měsíců, než dohledali údajné pachatele v nějakém libanonském gangu. Mince už zřejmě neexistuje, pravděpodobně ji rozřezali. Už je připravena obžaloba, začíná proces, který se povleče dlouho, a už předem se ví, že asi nedopadne. Mají drahé advokáty a mají toho na údajné pachatele málo.

Samozřejmě se vůbec nedomnívám, že by nás odchod z EU nějak zničil. To je takový vágní pojem, co to je „zničit národ?“ To je jen taková stupidní propaganda, které podlehnul pan Svěrák. Už vidím, jak rakouská Sparkasse celá říčná nám zlostně vrací Českou spořitelnu do českých rukou, které se zmocnili za pakatel (s podporou Dr.Macka, který za ten „dohled“ obdržel 10 miliónů, jak sám uváděl), přičemž ten pakatel se jim už mnohokráte vrátil, nebo jak VW vrací Škodu do českých rukou. Rovněž mléka, másla a masa bychom měli dostatek. Všude po venkově je stále spousta opuštěných kravínů, ty by stačilo uvést znovu do provozu. V naší obci stojí stále velký komplex kravínů, kde jsou tři velké kravíny pro krávy, jeden pro býky na maso, obrovský sklad na seno, velká vybetonovaná silážní jáma a velké vybetonované úložiště na mrvu. Teď je to už leta prázdné, ale nikoliv zdevastované: je to oplocené, okna nejsou vymlácená atd., to by šlo uvést do provozu velmi rychle. V r.1970, čili za zločinné komunistické diktatury, to bylo v plném provozu, denně sem dojížděla cisterna pro mléko. Dále by se v okolí přestalo pěstovat tolik řepky, ale o to více kukuřice a dalších obilnin, které by se převážně zkrmily pro mléčnou, masnou a vaječnou produkci.Cukrovar v Hrochově Týnci nám už ale nikdo nevrátí. Po netu chodí fotodokumentace, jak to s ním dopadlo. Toho se zmocnili Francouzi (byl postaven v r.70 a zpracovával ročně 300 000t řepy z okolí). Slibovali, že ho udrží v provozu (technologie byla sotva 10 let stará), ale nelenili, s vynaložením značných nákladů cukrovar zbourali a sešrotovali. Poslední snímek z dronu zobrazuje už prázdnou plochu se zbytky šrotu. 

PS: měl jsem kdysi pochybnou příležitost vzít do rukou 9-kilogramovou kostku zlata. Někdy v 50.letech uspořádali komouši v sále pražského Autoklubu v Opletalce výstavu zkonfiskovaných cenností – co tak naloupili statkářům, zlatníkům, majetným lidem atd. Sál byl plný stolů plných zlata, šperků, drahého kamení, atd. Všude stáli fízlové v civilu. Jako rarita byla předváděna 9-kilová kostka zlata, která byla jen o něco málo větší než kostka másla. Tu nikdo nezvednul jednou rukou.

 

 

Autor: Josef Komárek | pondělí 17.6.2019 13:50 | karma článku: 35,98 | přečteno: 1375x
  • Další články autora

Josef Komárek

Skutečně stáli lidé ve frontách a nevěděli, zda se na ně dostane?

Tak to skutečně bylo! A to v letech 1945 až 50. A ke všemu ještě bylo v r.47 sucho a neúroda, na kterou nám USA odmítly prodat obilí, ale ze SSSR přišlo několik set tisíc tun. Žalostná byla úroveň zásobování zejména na venkově.

22.2.2024 v 12:55 | Karma: 33,23 | Přečteno: 1121x | Diskuse| Ostatní

Josef Komárek

Konečně se nastartuje ekonomika. Hallelujah.

A to hlavně výpovědí bez udání důvodů. Tahle rada nejchytřejších z chytrých oslnila i jednoho zdejšího autora a vypíchla ji i mladinká hlasatelka na ČTV. To před lety to viděl šéf Siemensu Peter Löscher jinak, když prohlásil:

8.2.2024 v 12:50 | Karma: 33,92 | Přečteno: 888x | Diskuse| Ostatní

Josef Komárek

Kamouček ouver (communications check over).

Tak tohle jsme slyšeli ze sluchátek na Klínovci v té mírové pohodě roku 1960. To hlásili ve dne v noci LOPáci, co jezdili v džípech na bavorské straně šumavské hranice. LOP byly americké Lehké Obrněné Pluky.

31.1.2024 v 12:50 | Karma: 17,17 | Přečteno: 447x | Diskuse| Ostatní

Josef Komárek

Jak je to s vražděním v době po vypuknutí svobody.

Tohle málokdo sleduje, ale už jsem o tom psal. Podle novodobé statistiky bylo v ČR v r.1989 zavražděno 140 lidí. Po vypuknutí svobody bylo za následujících 31 let povražděno zhruba 6600 lidí.

4.1.2024 v 13:50 | Karma: 18,64 | Přečteno: 568x | Diskuse| Ostatní

Josef Komárek

Je nejvyšší čas založit Ústav pro Studium Servilních a Lokajských Režimů.

Je prostě potřeba postavit studium a analýzu servility a lokajství na vědecké základy. Protože to přece není normální, aby v naší zemi tolik vládců a politiků sloužilo cizím zájmům a škodilo vlastní zemi.

23.11.2023 v 13:53 | Karma: 34,60 | Přečteno: 831x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Volby by v březnu podle Medianu vyhrálo ANO. TOP 09 vypadává, posilují malé strany

24. dubna 2024  6:22,  aktualizováno  6:32

Podle nejnovějšího volebního modelu Median by se v březnu do Sněmovny dostalo pět stran a hnutí. V...

Balík pomoci pro Ukrajinu či Izrael schválil Senát USA. Zbývá už jen Bidenův podpis

24. dubna 2024  6:24

Americký Senát schválil balík s pomocí pro Ukrajinu, Izrael či Tchaj-wan v hodnotě 95 miliard...

Soud potrestá brutální útok na dívku, bodnutá do krku skončila v pytli v lese

24. dubna 2024

Krajský soud v Plzni dnes vynese rozsudek nad devatenáctiletým Ukrajincem Viktorem Veselovským,...

Podezřelé nákupy zbraní se mají hlásit už od července, schvaluje vláda

24. dubna 2024  5:25

Prodejci mají mít už od července povinnost hlásit podezřelé nákupy zbraní. Počítá s tím novela...

  • Počet článků 156
  • Celková karma 28,11
  • Průměrná čtenost 1567x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik