Josef Komárek

Dalších 6,6 mil. migrantů se tlačí z Afriky a Orientu do Evropy. To zas bude obohacení!

25. 05. 2017 12:51:18
Tuto zprávu ohlásila v úterý 23.5. německá zpravodajská služba. Byla v poledne na německém teletextu, ale než jsem ji ofotil, tak ze stránek zmizela. Asi byla netaktní po atentátu v Manchestru.

S takovým množstvím výletníků budou mít ušlechtilé logistické mafie co dělat. Hrome, aby tu přepravu přes středozemní moře vůbec zvládaly. Jak uváděla zpravodajská služba, ty počty prudce narůstají.

A v pondělí 22.5 začal na západě Německa proces s tím tureckým Kurdem, který loni po sporu se svou přítelkyní o výživné na hošíčka tuto ženu nejdříve pobodal, pak jí hodil přes krk smyčku, tu chytil na tažný hák auta a 200m ji vláčel po ulicích bájného města Hammeln (o tom jsem psal zde na blogu 25.11.). Naštěstí se pak ten provaz vysmekl a žena těžce zraněná přežila.

Případy multikulturního obohacení jsou v Německu na denním pořádku.

V tomto týdnu malá holka (snad z kosovské rodiny, podle jména to byla balkánská rodina) vběhla neopatrně do vozovky, byla poražena německou řidičkou, naštěstí se nic moc nestalo. Řidička zastavila, kosovská rodina jí začala nadávat. Ale vmísila se do toho jiná naivní ušlechtilá Němka, která je chtěla uchlácholit, ale to už bylo na kosovskou rodinu příliš. Dva chlapi z rodiny se do usmiřovačky pustili pěstmi a skoro ji na ulici ubili k smrti. Skončila v nemocnici. Na pořadu ARD-Brisant snímky dobitého obličeje usmiřovačky opakovaně uváděli v úterý i ve středu.

A ve středu byla velká policejní razzie v Berlíně na islamisty kvůli šíření drog, a také kvůli islamistické hrozbě – všichni byli vedeni jako potencilální teroristé. Byly zajištěny drogy, zbraně, atd.

Atd., atd.,.... To je denně něco.

Už mě to unavuje se vůbec o tom zmiňovat. Když je teď práce na zahradě, ptáci cvrlikají, v dílně nám už rehkové vyvedli mladé.

Autor: Josef Komárek | karma: 32.04 | přečteno: 1010 ×
Poslední články autora