Německá nátura – pohroma pro Německo i pro Evropu.

20. 01. 2016 12:55:00
Němci jsou technicky zdatným a hospodářsky úspěšným národem, ale pokud se týká jejich psychiky chování, jsou pohromou pro sebe i pro všechny ostatní.

Není náhodou, že Rudolf Hess kdysi řval na masovém shromáždění ve Sportpalastu: Deutschland ist Hitler und Hitler ist Deutschland. Nadšený řev mu byl odpovědí. Tato nátura bohužel trvá dál.

Před lety jsem v ironickém příspěvku „Můj odboj proti komunistickému režimu“ napsal, jak jsme v roce 1955 horda asi devíti set spartakiádních cvičenců rebelovali – a nejásali jsme při prvomájovém průvodu v Praze. S potěšením jsme švejkovali. Jen tak z recese. Je absolutně nepředstavitelné, že by něčeho takového byla schopna německá mládež v Hitlerjugend.

Pohromou je také, jak se Němci tak snadno nechají ovládnout psychicky těžce narušenými Vůdci: tehdy Hitlerem a teď Führerin Merkel.

A potrpí si Němci na „vznešené ideologie“: jak psala Magda Goebbels 28.4.1945 v rozlúčkovém dopise svému dospělému synovi, než povraždila své rozkošné dětičky a pak sebe: „Naše vznešená ideologie přišla vniveč a s ní vše krásné, obdivuhodné, důstojné a dobré....“

A zcela absurdní je u nás málo známá skutečnost, že se Hitler po nezdařeném atentátu 20.července 44 už na veřejnosti vůbec neobjevil. Pak jakoby už vůbec neexistoval. Už působil jen jako mýtus. Jako pohádkový mýtus, a to skoro celý další rok. A přesto se Německo nezhroutilo, Němci bojovali zběsile až do posledních dnů v květnu 45 – až do úplného sebezničení, dokud nebylo všechno v ruinách. Pořád běžela výroba a zásobování front.

Dokonce ani teď k nějakému masovému odporu proti Führerin Merkel nedochází – i když už konečně kritika a protestní akce vznikají. U nás se myslím zveličují, protože přání je otcem myšlenky. Iluzím myslím podléhá i autorka E.V.M. (a možná i pan Babiš). Právě jakýsi kritický dopis Angele teď podepsalo daleko méně vlastních partajníků, než se předpokládalo. Jen Seehofer (66) dává Angele jakási ultimáta – ale zřejmě ho to zmáhá (při posledním projevu ho přepadla už slabost, musel si sednout a dokončil projev v sedě). A i teď (3 týdny po Kolíně) jediná protiimigrantská partaj AfD sotva leze v průzkumech na 11%.

Ta kritika a ty protestní akce jsou takové zdvořilé. Aby spokojeně se tvářící Führerin Merkel neurazily. A navíc strašně zdlouhavé, jenom se mluví, a mluví...A zatím pořád proudí do Evropy na pozvání Führerin Merkel tisíce a tisíce tzv. uprchlíků denně, denně FRONTEX „zachraňuje“ ve Středozemním moři stovky vetřelců. A samozřejmě je neodveze zpátky odkud vypluli, nýbrž tam kam chtějí.

Ty ojedinělé šaškárny, jako když jeden Bavorák zaveze provokativně 30 přivandrovalců (samé muže) autobusem Angele Merkel do Berlína pod nos, nebo když v jednom městě zakážou migrantům přístup do městského bazénu, protože tam obtěžovali německé ženy, tak ty jednak hned vyvolají ostrou reakci „ušlechtilých“ Němců (=Unwort des Jahres 2015 – Gutmensch), tak ta divadýlka se hned „napravují“. Tj. Bavorák všechno zaplatí a migranty si zase odveze domů a zákaz v městském bazénu se zase hned za pár dní zruší (ostatně šlo přece jen um verbale Belästigungen, keine tätlichen). Vždyť by to bylo rasistické! A hned se také ve Stuttgartu na výzvu osmdesáti(!) „ušlechtilých“ organizací včetně odborů sejde na 7000 sluníčkářů, aby protestovali proti útokům na migranty, atd.

A když v Drážďanech v bazénu „kdosi“ ohmatával ve vodě desetileté holky, tak trvalo zase několik dní, než německá Lügenpresse oznámila, že to byl Afgánec. Byl zjištěn, ale hned zase propuštěn na volnou nohu. Hned se také sešlo v Lipsku pár sluníčkářských skupin, aby se shodly na jednotném postupu proti Pegidě.

Takže nic si od Němců neslibujme. Pokud se chceme zachránit, musíme se od západní Evropy co nejvíce oddělit. Jsme toho schopni? Naši vlastizrádní politici určitě ne. Ale co s nimi?

P.S. Přikládám vysvětlení, jak je definován Unwort des Jahres 2015. V předešlém roce 2014 byl pojem Lügenpresse definován jako Unwort des Jahres. Nepřekládám to, jen v originále je to trefné. A bude móc praktické tu němčinu zvládnout. Zase nás to Německo ohrožuje, jako už tolikát v historii.

Josef Komárek, leden 2016.

Autor: Josef Komárek | středa 20.1.2016 12:55 | karma článku: 36.74 | přečteno: 1893x

Další články blogera

Josef Komárek

Skutečně stáli lidé ve frontách a nevěděli, zda se na ně dostane?

Tak to skutečně bylo! A to v letech 1945 až 50. A ke všemu ještě bylo v r.47 sucho a neúroda, na kterou nám USA odmítly prodat obilí, ale ze SSSR přišlo několik set tisíc tun. Žalostná byla úroveň zásobování zejména na venkově.

22.2.2024 v 12:55 | Karma článku: 33.17 | Přečteno: 1117 | Diskuse

Josef Komárek

Konečně se nastartuje ekonomika. Hallelujah.

A to hlavně výpovědí bez udání důvodů. Tahle rada nejchytřejších z chytrých oslnila i jednoho zdejšího autora a vypíchla ji i mladinká hlasatelka na ČTV. To před lety to viděl šéf Siemensu Peter Löscher jinak, když prohlásil:

8.2.2024 v 12:50 | Karma článku: 33.86 | Přečteno: 874 | Diskuse

Josef Komárek

Kamouček ouver (communications check over).

Tak tohle jsme slyšeli ze sluchátek na Klínovci v té mírové pohodě roku 1960. To hlásili ve dne v noci LOPáci, co jezdili v džípech na bavorské straně šumavské hranice. LOP byly americké Lehké Obrněné Pluky.

31.1.2024 v 12:50 | Karma článku: 16.94 | Přečteno: 444 | Diskuse

Josef Komárek

Jak je to s vražděním v době po vypuknutí svobody.

Tohle málokdo sleduje, ale už jsem o tom psal. Podle novodobé statistiky bylo v ČR v r.1989 zavražděno 140 lidí. Po vypuknutí svobody bylo za následujících 31 let povražděno zhruba 6600 lidí.

4.1.2024 v 13:50 | Karma článku: 18.64 | Přečteno: 567 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 21.68 | Přečteno: 316 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 40 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.12 | Přečteno: 287 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.76 | Přečteno: 503 | Diskuse
Počet článků 156 Celková karma 27.99 Průměrná čtenost 1567
Senior - bývalý systémový inženýr.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...