Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Další Ehrenmord v Německu. (Doplněná verze).

Právě byla v Dortmundu odsouzena na doživotí postarší dvojice (snad Kurdská), která vlastníma rukama zavraždila svou devatenáctiletou dceru (pro záchranu rodinné cti).

Holka si moc dovolila: chtěla žít evropským způsobem, zamilovala se, měla přítele, …,atd. A tak ji vlastní rodiče zamordovali. Večer, když holka usnula. Holt multikulturní obohacení Evropy. Přitom v Německu žili už 25 let, holka se už v Německu narodila.

V Německu nic neobvyklého. V Německu skutečné charitativní organizace provozují desítky útulků, kam se utíkají a kde se skrývají stovky holek z muslimských rodin, kterým doma hrozí smrt. Některé těhotné, jiné už s malými dětmi. A ročně jsou stovky tureckých holek odvlékány vlastními rodiči do Turecka, kde jsou nuceny ke sňatkům s rodilými Turky.

Jinak v Německu stoupá agresívní atmosféra. Denně se servou v přeplněných útulcích stovky vetřelců, Afgánci nesnášejí Iráčany, Iráčané nesnášejí Kurdy, …atd. Některých bojů se zúčastní až 500 vetřelců. Bojují rozbitým nábytkem, hasícími přístroji (ty jsou vystříkané), atd.

Zasahující policisté jsou už z toho vyčerpaní, dochází k četným zraněním. Nemám z toho škodolibou radost, neříkám si: dobře jim tak.

Denně jsou vystaveny v těch ubytovnách sexuálnímu násilí ženy – už není „uprchlice“, která by to nezažila. No jo, žen je v těch ubytovnách málo, zato mladých nadržených mužů je tam přes 80 %.

Agresivita stoupá i při demonstracích. Samozřejmě: jestliže se sejde 5000 stoupenců PEGIDy, tak se určitě sejde i dalších 500 sluníčkářů k protidemonstraci. A většinou ti jsou agresivní, házejí kamení, atd. Ale farizejsky si ztěžují i žurnalisté: ty zase napadají odpůrci migrace, protože standardně jsou už žurnalisté označování za lháře a demagogy – takže jakmile se kameramani přiblíží k demonstraci PEGIDy, jsou už teď agresivně odháněni.

Tak se rozvíjí rozvrat Evropy. Čeho jsme se to dožili?

 

PS: Vzhledem k tomu, že jsem byl požádán o doložení zdrojů k těmto informacím, pokusím se o to. Vlastně jediné mé zdroje informací jsou německé TV zprávy a reportáže (ty sleduji už přes 40 let), teletext na ČTV a zejména příspěvky inteligentních autorů zde na blogu. Chovám k nim úctu. Žádné hoaxy nesleduji, stěží vím, co to je, ani nevím, kde bych je měl hledat.

1.Tu první zprávu o tom „Ehrenmordu“ uvedl kanál ARD dne 1.12. v pořadu Brisant. A to dost podrobně, včetně záběrů z jednání ze soudní síně a s podrobnostmi o průběhu onoho zločinu. Matka se v soudní síni zahalovala plachetkou (=pojem z Kytice), otec se zakrýval nějakými deskami.

2.V tomtéž pořadu byl velmi podrobně rozveden problém narůstání agresivity jednak mezi migranty, jednak na ulicích při různých demonstracích. Zejména si ztěžoval nějaký kameraman, že dřív mohl volně natáčet, ale teď, když se přiblíží k demonstracím PEGIDy, tak ho agresivně odhánějí. Přesto byly na záběrech patrné nesené tabule označující žurnalisty za lháře (přesné znění si už nepamatuji, ale bylo tam použito slovo LÜGE).

3.Zpráva o 500 rvoucích se migrantech pochází už z minulého týdne. V TV záběrech byly uvedeny vypěněné hasící přístroje, rozbité židle, atd. A na ulici spousty policejních aut. Ale zprávy o rvačkách mezi migranty se objevují v německém zpravodajství v poslední době téměř každý den. A také o unavených německých policistech.

4.Zpráva, že už není „uprchlice“, která by v ubytovacích zařízeních nezažila sexuální agresi, je už nejméně 2 týdny stará.  Migrantky požadují oddělené ubytování – na to však nejsou ani v Německu kapacity.

5.Čísla 5000 demonstrantů PEGIDy a 500 antidemonstrantů pocházejí z Drážďan z pondělka 30.11. Byla uvedena v tom pořadu BRISANT.

6.Reportáže z útulků, kde se ukrývají holky z islámských rodin, kterým hrozí doma smrt a reportáže o vynucených sňatcích tureckých holek z Německa za rodilé Turky se vyskytují na veřejnoprávním kanálu ARD v průběhu roku občas. Přesným datem teď nemohu sloužit. Reportáže si nenahrávám, jen výjimečně jsem nahrál z ARTE reportáž francouzských kameramanů z Kamčatky, kde byly ty roztomilé holčičky s těmi obrovskými mašlemi při prvním školním dnu. Jen semtam si nějakou zajímavou zprávu z teletextu jen tak ofotím – což jsem použil nedávno v jednom příspěvku.

7.Sice je toto vše volně přístupné, ale vzhledem k tomu, že znalost němčiny není teď příliš rozšířená, považoval jsem za účelné jakési shrnutí uvést. Už se to ve mně nějak hromadilo a zejména ten Ehrenmord byl poslední kapkou. (A těch už bylo v Německu za ty desítky let nazpátky velmi mnoho, a vždy vyvolaly velké pobouření. Ale stále k nim dochází. A pobouření vyvolávají pak také situace, když dva bratři rozstřílejí svou sestru, matku dítěte, a německý soud není schopen je odsoudit, protože není schopen prokázat, který z nich ve tmě na ulici střílel).

Josef Komárek, prosinec 2015.

Autor: Josef Komárek | čtvrtek 3.12.2015 12:55 | karma článku: 33,21 | přečteno: 1065x
  • Další články autora

Josef Komárek

Skutečně stáli lidé ve frontách a nevěděli, zda se na ně dostane?

Tak to skutečně bylo! A to v letech 1945 až 50. A ke všemu ještě bylo v r.47 sucho a neúroda, na kterou nám USA odmítly prodat obilí, ale ze SSSR přišlo několik set tisíc tun. Žalostná byla úroveň zásobování zejména na venkově.

22.2.2024 v 12:55 | Karma: 33,29 | Přečteno: 1122x | Diskuse| Ostatní

Josef Komárek

Konečně se nastartuje ekonomika. Hallelujah.

A to hlavně výpovědí bez udání důvodů. Tahle rada nejchytřejších z chytrých oslnila i jednoho zdejšího autora a vypíchla ji i mladinká hlasatelka na ČTV. To před lety to viděl šéf Siemensu Peter Löscher jinak, když prohlásil:

8.2.2024 v 12:50 | Karma: 33,92 | Přečteno: 888x | Diskuse| Ostatní

Josef Komárek

Kamouček ouver (communications check over).

Tak tohle jsme slyšeli ze sluchátek na Klínovci v té mírové pohodě roku 1960. To hlásili ve dne v noci LOPáci, co jezdili v džípech na bavorské straně šumavské hranice. LOP byly americké Lehké Obrněné Pluky.

31.1.2024 v 12:50 | Karma: 17,17 | Přečteno: 447x | Diskuse| Ostatní

Josef Komárek

Jak je to s vražděním v době po vypuknutí svobody.

Tohle málokdo sleduje, ale už jsem o tom psal. Podle novodobé statistiky bylo v ČR v r.1989 zavražděno 140 lidí. Po vypuknutí svobody bylo za následujících 31 let povražděno zhruba 6600 lidí.

4.1.2024 v 13:50 | Karma: 18,64 | Přečteno: 568x | Diskuse| Ostatní

Josef Komárek

Je nejvyšší čas založit Ústav pro Studium Servilních a Lokajských Režimů.

Je prostě potřeba postavit studium a analýzu servility a lokajství na vědecké základy. Protože to přece není normální, aby v naší zemi tolik vládců a politiků sloužilo cizím zájmům a škodilo vlastní zemi.

23.11.2023 v 13:53 | Karma: 34,60 | Přečteno: 831x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Rusko vyrábí víc zbraní, než potřebuje na Ukrajině, varoval německý ministr

25. dubna 2024  6:13

Rusko podle odhadů německého ministra obrany Borise Pistoriuse už vyrábí více zbraní a munice než...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

ANALÝZA: Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Velvyslanectví Thajského království
Political, Cultural and Economic Affairs Assistant

Velvyslanectví Thajského království
Praha
nabízený plat: 34 310 - 39 458 Kč

  • Počet článků 156
  • Celková karma 28,13
  • Průměrná čtenost 1567x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik